HTML

Szemkamerás kutatások

Szemkamerás kutatásokkal kapcsolatban készítek szakdolgozatot. Ebben a blogban fogom leírni a fejleményeket, minden örömöm és bánatom.

Friss topikok

Múlt hét az NCSSZI-ben, cikk az [origo]-n

2012.02.06. 13:48 Leventa

A múlt héten a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intezet vendéglátását élveztük. Nagyon segítőkész a csapat, 22 lelkes interjúalany segítette a kutatásunkat. Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt,

A következő feladat további hasonlóan lelkes interjúalanyok, méginkább ilyen lelkes interjúalanyokkal teli munkahelyek felkutatása. Aki bármelyiknek is érzi magát ezek közül, küldjön egy e-mailt, megyünk és viszünk némi édességet, sört és üdítőt is díjazásul :)

Néhány napja megjelent egy kutatás az origon arról, hogy hogyan böngésszük az étlapokat. Érdekes eredmény, itt lehet elolvasni. Tanulság: nem feltétlenül kell a szarvasgombás steak-et az étlap jobb oldalának közepére írni :)

A következő postig midnenk jót.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etkutatas.blog.hu/api/trackback/id/tr604071846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása