HTML

Szemkamerás kutatások

Szemkamerás kutatásokkal kapcsolatban készítek szakdolgozatot. Ebben a blogban fogom leírni a fejleményeket, minden örömöm és bánatom.

Friss topikok

Március 1-2

2012.03.06. 13:09 Leventa

A múlt hét második fele is igen mozgalmasan telt. Csütörtökön az Iparfejlesztési Közalapítvány vendégszeretetét élveztük, pénteken pedig az Ipsos Zrt. sörkóstoltatásába csatlakozhattunk be. Előbbi helyen az ott dolgozók vettek részt a kutatásban, az Ipsos-nál pedig az ő tesztjükre érkezők közül vállalták jó sokan, hogy a mi szemkamerás kutatásunkban is részt vesznek.

A múlt héten összesen 54 emberke fordult meg a szemkamerák kereszttüzében :) Ezúton is nagy köszönet mindenkinek a segítségért és a részvételért, közel a cél :)

Most már csak néhány 35 fölötti, diplomával nem rendelkező (esetleg érettségivel sem rendelkező) résztvevő kellene. Aki érez lelkesedést, még mindig jelentkezhet, az e-mail címem publikus :D A következő egy hétben még lesznek tesztek, aztán jöhet az elemzés!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etkutatas.blog.hu/api/trackback/id/tr234292756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása