HTML

Szemkamerás kutatások

Szemkamerás kutatásokkal kapcsolatban készítek szakdolgozatot. Ebben a blogban fogom leírni a fejleményeket, minden örömöm és bánatom.

Friss topikok

Fent és lent

2012.02.28. 16:28 Leventa

A tegnapi nap elég jól ment, az NRC-nél nagyon segítőkészek és érdeklődőek voltak, mindenki részt vett a kutatásomban, 3 óra alatt 12 új interjú gyűlt össze.

A mai nap viszont balul sült el, csupán két emberke jelent meg azok közül, akik jelezték részvételi szándékukat :(

 

A hét hátralevő része egyelőre pozitív kilátásokkal kecsegtet, csütörtkön és pénteken 40 körüli résztvevőre számítunk. Holnapután az IFKA-ban folytatjuk, nekik előre is köszönjük a részvételt és a segítő szándékot.

A következő bejegyzésekben beszámolok az IFKA-s kiruccanásunk tapasztalatairól, valamint írok valamit a szemmozgás követésének a fejlődéséről. A múlt századi módszerek még gond nélkül elmentek volna egy középkori kínzásokat bemutató filmbe is :)

Elöljáróban:                             

VS 

 

 

 

 

 

 

Az eszköz, amivel dolgozunk

Alfred Yarbus eszköze az 1960-as évekből

Van különbség, nemde? :) És ez csak az elmúlt 50 év fejlödése!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://etkutatas.blog.hu/api/trackback/id/tr414220396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása